Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme tamperelaiselle asiakkaallemme Koneistajaa, (Heidenhain-ohjaus) vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme joukkuepelaajaa, jonka ei tarvitse olla alan kokenut konkari, kunhan koulutustausta sopii tehtävään ja asenne on kohdallaan. Arvostamme aitoa halua oppia uutta ja valmiutta ottaa vastaan haasteita sekä oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksessä, sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Lähetä hakemus heti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Hakuaika päättyy: 11.12.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin