Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Asentaja kokoonpanotyöhön

Asiakasyrityksemme etsii Asentajaa automaatiojärjestelmien kokoonpanotyöhön.

Mikäli hallitset sähkö- ja mekaniikkakokoonpanotyöt, työhön liittyvät parhaat menetelmät ja työkalut, niin olet etsimämme henkilö. Osaat lukea työpiirustuksia ja pystyt tulkitsemaan sähkö- ja mekaniikkakuvia, sekä muita työhön liittyviä dokumentteja. Tiimityöskentely on sinulle luontaista, mutta hoidat itsenäisesti ja vastuullisesti sinulle annetut työtehtävät. Teet työsi aina huolellisesti, ja pysyt yhdessä sovitussa aikataulussa.

Hakijalta odotamme:

- Muutaman vuoden kokemuksen vastaavista töistä

- Tehtävään soveltuvan koulutuksen, esim. automaatioasentaja

- Sähkö- ja mekaniikkaosaamisen perusteet

- Englannin kielen osaamista

Olet oma-aloitteinen, reipas ja ahkera. Et mene hämillesi tiukassakaan ongelmatilanteessa, vaan etsit ratkaisun rauhallisesti, ja kannat aina vastuun omasta työstäsi ja sen laadusta.

Mikäli sinua kiinnostaa työskentely johtavassa teollisuusautomaatiotoimittajan tuotteiden parissa alan uusimpia teknologioita hyödyntäen, niin tässä sinulla on hieno mahdollisuus siihen. Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, sekä kilpailukykyisen palkan ja yrityksen tarjoamat edut.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin tai kotisivujemme kautta.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 20.12.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin