Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Leipomotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima yritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Turkuun kahta (2) Leipomotyöntekijää.

Työtehtäviä ovat muun muassa leipomoalan erilaiset vaihetyöt kuten esivalmistelu, paisto, koristelu ja pakkaus.

Toivomme hakijalta leipomoalan työkokemusta ja / tai koulutusta. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Työ tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin tammikuuhun 2019. Määräaikaisuuden jälkeen valituilla henkilöillä saattaa olla halutessaan mahdollisuus työllistyä leipomoon pidemmäksi aikaa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 21.11.2018

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin