Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Erikoispuhdistustyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun erikoispuhdistustyöntekijää tekemään muun muassa homepölysiivouksia.

Työ on keikkaluonteista. Työ tehdään enimmäkseen asiakasyrityksemme tiloissa. Työ on päivätyötä ja työajat ovat klo 8-16.

Saat tarvittavan perehdytyksen työtehtäviin, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme hakijalta enne kaikkea hyvää ja reipasta asennetta, tarkkuutta sekä huolellisuutta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 20.11.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin