Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Dokumentaatiokoordinaattori

Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon kahta (2) Dokumentaatiokoordinaattoria.

Työtehtäviä ovat dokumentaatiohallinnan tehtävät, joihin sisältyy viranomaiskirjeenvaihtoa ja teknisen aineiston käsittelyä. Työ tehdään osana muuta dokumentaatiotiimiä.

Toivomme hakijalta kaupallisen alan koulutustaustaa kuten esimerkiksi tradenomin tai merkonomin koulutusta. Työ edellyttää hyviä ATK-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työtehtävät edellyttävät myös huolellisuutta sekä hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestää vuoden 2019 loppuun. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 20.11.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin