Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kasaaja (puusepänteollisuus)

Pinjasto Oy valmistaa Saari-tuotemerkin alla keittiöitä ja muita kiintokalusteita Salossa. Meillä on oma mallisto ja olemme tunnettuja tuotteidemme korkeasta laadusta ja tyylikkäästä sekä toimivasta muotoilusta. Nyt haemme

KASAAJAA (PUUSEPÄNTEOLLISUUS) - SAARI-KEITTIÖT / SALO

Tehtävässäsi tulet kasaamaan kiintokalusteita ja pakkaamaan lähetyksiä. Tilanteen vaihdellessa suoritat myös mahdollisia muita työtehtäviä.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta. Samalla saat tehokkaasti aikaan. Tehtävä edellyttää soveltuvaa pohjakoulutusta tai aiempaa soveltuvaa työkokemusta. Myös kykyä lukea kalustekuvia ja fyysistä perusterveyttä tarvitaan.

Tarjoamme mukavan ja nykyaikaisen työympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa. Työskentelemme kahdessa vuorossa ja lähtökohtaisesti työ ajoittuu iltavuoroon.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden.

Täytä hakemuslomake oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaikaa jatkettu. Huomioimme automaattisesti työpaikkaan aiemmin jätetyt hakemukset.

Hakuaika päättyy: 18.11.2018

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin