Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Koneenkuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme Koneenkuljettajaa työskentelemään monipuolisissa kiinteistö- ja pihahuollon tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. monipuoliset koneenkuljettajan työt kuten katujen harjaus ja pesut sekä talvella auraus ja hiekoitus.

Hakijalta odotamme kokemusta työkoneiden käytöstä, vähintään B-ajokorttia, sekä voimassa olevia työ- ja tieturvallisuuskortteja. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää ahkeraa asennetta ja hyvää työmotivaatiota, sekä kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 14.11.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin