Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme konepaja-asiakkaallemme projektipäällikköä, jolla on kokemusta kone- ja metallialalta. Odotamme, että hakijoilla on silmää toimialan asiakastarpeille ja hyvä kielitaito, sillä yli puolet yrityksen liikevaihdosta menee vientiin. Arvostamme Office 365 ja lean-osaamista sekä ratkaisulähtöistä ja tulevaisuusorientoinutta tapaa käsitellä asioita. Projektin keskiössä on kasvun ja kansainvälisyyden vauhdittaminen sekä liiketoiminnan kumppanuuksien syventäminen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä pikaisesti. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

Mikäli olet jo täyttänyt sähköisen VPS Henkilöstöpalvelun hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 21.10.2018

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin