Ravintolatyöntekijä, Ravintola Liminganportti

Etsimme Ravintola Liminganporttiin RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ talven sesonkiin. Ravintola sijaitsee Limingassa 8-tien varressa.  Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti pikaruokatuotteiden valmistaminen ja kassatyöskentely. 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta/alan koulutusta vastaavista tehtävistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Etsimämme henkilö on täysi-ikäinen ja iloinen asiakaspalvelija. Työssä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksesi katsomme hygienia- ja anniskelupassit. 

Työtä on arviolta noin 3pv/vko ja 6h/pv, keikkatyösuhde solmitaan VPS:n ja työntekijän välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät pääsiäiseen saakka, mahdollista päästä myöhemmin vielä kesän ajaksi töihin. 

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-14:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.03.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin