Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

ICT-asentaja

Etsimme asiakkaallemme Turkuun ICT-asentajaa.

Työtehtäviä ovat pääasiassa ohjelmistojen ja laitteiden esiasennukset. Työtehtävässä menestyminen edellyttää ICT-alan koulutusta ja/tai työkokemusta ICT-asennuksista. Lisäksi työtehtävä edellyttää luotettavuutta ja huolellisuutta. Työ alkaa lyhyellä koulutuksella, jonka jälkeen työ tehdään itsenäisesti.

Työsuhde on aluksi määräaikainen VPS Henkilöstöpalvelun kautta, mutta määräaikaisuuden jälkeen on tavoitteena, että työsuhde jatkuu asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ennen työn alkamista.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Lisätiedustelut arkisin klo 9-16 VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 26.09.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin