Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Pihahuoltotyöntekijä / Koneenkuljettaja

Etsimme Tampereella toimivalle asiakkaallemme koneenkuljettajaa työskentelemään monipuolisissa pihahuollon tehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa katujen lakaisut, pesut, sekä muut ulkoalueiden hoitotyöt. Talviaikaan työnkuvaan kuuluvat mm. auraukset ja hiekoitukset. Työkalustona Wille (455/655) - työkoneet.

Hakijalta odotamme kokemusta erilaisten työkoneiden käytöstä, BC-ajokorttia, sekä voimassa olevia työ- ja tieturvallisuuskortteja.

Etsimämme henkilö on ahkera ja oma-aloitteinen tekijä, joka mukautuu muuttuviin tilanteisiin ja omaa sekä itsenäistä työotetta että tiimityötaitoja. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä jaksamista.

Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 02.10.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin