Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Leipomotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Turkuun elintarviketyöntekijää leipomoon.

Toivomme hakijalta esimerkiksi ravintola- tai elintarvikealan työkokemusta ja/tai koulutusta. Lisäksi työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.

Työtehtäviä ovat muun muassa punnitus, sekoitus, koneen käyttö sekä pakkaustehtävät.

Työ tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto on vuoden 2018 loppuun saakka.

Lisätiedustelut arkisin klo 9-16 VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta, puh. 050 363 7050.

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

Huom: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima yritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 21.09.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin