Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Rekrykoulutus: MAG-hitsaaja

Haemme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajia:

Stera Technologies Oy on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut konserni. Steran Kaavin tehdas on erikoistunut työkoneiden polttoaine- ja hydraulisäiliöiden valmistukseen. Tuotantomäärät ovat kasvussa ja yritys hakee VPS Henkilöstöpalvelun kautta lisää osaajia.

Työtä löytyy hitsauksen ammattilaiselle ilman koulutustakin, nyt meillä on kuitenkin mahdollisuus kouluttaa tehtävään myös hakijoita jolla ei ole vielä tarpeeksi kokemusta heittäytyä suoraan työhön. Aikaisempaa metallialan koulutusta tai kokemusta ei edellytetä.

Koulutusaika 29.10.18 -28.2.19 tai hopsin mukaan (max 6kk).

Koulutuspaikat: Savon ammatti- ja aikuisopisto, Presidentinkatu 3 ja Sahakatu 2, Kuopio sekä Steralla Varikkotie 2, Kaavi.

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille hyvät valmiudet työskennellä tehokkaasti, itsenäisesti ja turvallisesti metallialan yrityksen tuotannossa. Oleellisena tavoitteena on nostaa ja kehittää työntekijöiden ammatillista osaamista niin, että he kykenevät toimimaan uusissa laaja-alaisissa ja haastavissa työtehtävissä tuottavasti ja itsenäisesti.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät VPS Henkilöstöpalvelun kautta Stera Technologies Oy Kaavin tehtaalle (Varikkotie 2) eri tuotannon työtehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä jossa ajoittain mahdollista myös keskeytyvä 3-vuoro..

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa 16 henkilöä metallialan seuraaviin työtehtäviin; koneistus, MAG- hitsaus/levytyöt, robottihitsaus, särmäys, teollinen pintakäsittely ja laser/plasmaleikkaus

Tule kuuntelemaan INFOTILAISUUS ma 24.9. klo 10 Kuopion Apajaan (voit myös seurata infoa osoitteessa www.messilive.fi ja se löytyy myöhemmin myös youtubesta) tai 2.10 klo 13 Stera Technologies Oy:n Kaavin tehtaalle!

Lisätietoja niin koulutuksesta kuin työllistymisestä antaa VPS Henkilöstöpalvelu aluejohtaja Sanna Rinkinen

gsm 050 462 3615, e-mail: sanna.rinkinen@vps.fi , www.vps.fi

Lisätietoja koulutuksen toteutuksesta antaa Hannu Miettinen, puh. 044 785 4211, hannut.miettinen@sakky.fi

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Ritva Iivarinen, puh. 0295 043 564, ritva.iivarinen@te-toimisto.fi

Koulutusjärjestelyt: Opetuspäivän pituus 7 h teoriaopetuksen aikana ja työssäoppimisen aikana työssäoppimispaikan työaikojen mukaan (2-vuoro).

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN: Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.te-palvelut.fi ja VPS Henkilöstöpalvelun nettisivujen kautta: www.vps.fi (alla linkki). Samalla hakemuksella voit hakea useampaan tehtävään joita koulutukseen haetaan. Lopullinen valinta työtehtävästä muotoutuu koulutuksen alussa. Hakuaika päättyy 10.10.18. Hakemuksen käsitellään päivittäin ja haastattelut pyritään pitämään viikottain.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista eduista saa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (palveluaika klo 9.00-17.00).

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 10.10.2018

Sanna Rinkinen, sanna.rinkinen@vps.fi,Puh. 017-2828248

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin