Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinteistönhoitaja/huoltomies

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Kiinteistönhoitajaa Tampereelle.

Työsi on monipuolista, työskentelet erilaisissa kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinteistötekniikan tuntemusta ja aikaisempaa työkokemusta alan töistä. Työnkuva on liikkuva, joten tarvitset myös B-ajokortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvän työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 02.10.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin