Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Sähkö- ja automaatioinsinööri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme Tamperelaiselle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Sähkö- ja automaatioinsinööriä. Työ on luonteeltaan erityisesti sähkö-/automaatiopainotteista, ja toimenkuva pitää sisällään mm. sähkösuunnittelua, logiikkaohjelmointia sekä soveltuvissa määrin tuotekehitystä ja uusien sovellusten testausta.

Hakijalta odotamme:

- soveltuvaa sähkö-/automaatioinsinöörin koulutusta

- kykyä toimia paineen alla ja ratkaista ongelmia

- aikaisempaa työkokemusta teollisuuden toimialalta

- oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja reipasta otetta työhön

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palveluksessa, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy: 05.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin