Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähkö- ja automaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon.

Vaihteleviin työtehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset. Odotamme että sinulla on aikaisempaa työkokemusta näistä tehtävistä. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen haastavassa tehtävässä, alan arvostetun yrityksen palveluksessa. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 05.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin