Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kunnossapitoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Päivittäisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö, sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuolto tehtävät mekaanisten laitteiden parissa.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa esim. kone- ja metallialan perustutkinto niin automaation, kunnossapidon, kuin hitsaajan koulutusohjelmista.

Sähkö- ja automaatio-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen haastavassa tehtävässä, alan arvostetun yrityksen palveluksessa. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 03.07.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin