Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Muuttotyöntekijöitä (väh. 30h/viikko)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsitkö kesätyötä ja toimistossa istuminen kesällä ei houkuttele? Haemme reippaita ja täsmällisiä muuttotyöntekijöitä kesäksi pääkaupunkiseudulle. Työtä on 300h/ 10 vko, eli keskimäärin 30h/ viikko. Työ alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun puoleen väliin asti. Saat toki jatkaa meillä myös syksyllä keikkaluontoisesti, jos kalenterisi sen sallii.

Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan kokopäivän kestävistä keikoista aina lyhyisiin aamu- tai iltapäivän pyrähdyksiin. Maksamme aina viikoittain palkan!

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme!

Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00. puh. 09 6844 3122 ja 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 30.05.2018

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin