Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kokoonpanoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Asentajaa erilaisten moottoreiden kokoonpano- ja asennustöihin.

Vaikka työtehtävät ovat teknisesti vaativia ja monipuolisia, niin sinun ei välttämättä tarvitse vielä tietää kaikkea tältä alalta, mutta haluat kehittyä ja kehittää osaamistasi karttuvan työkokemuksen ja tekemisen myötä.

Hakijalta odotamme:

- kone- ja metallialan koulutusta

- kokemusta asennus- ja/tai kokoonpanotöistä

- ahkeraa asennetta työntekemiseen

- halua oppia uutta

Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja luotettavaa tekijää joka on halukas antamaan oman arvokkaan panoksensa yrityksen menestymisen eteen.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme alan ammattilainen, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 20.07.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin