Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Mig-hitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme Pirkanmaalla toimivalle, erilaisia terästuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista MIG-hitsaajaa.

Työsi pitää sisällään mm. erilaisten kankiteräksien, rakenteiden, palkkien ja kaiteiden hitsausta, materiaaleina mustarauta ja kirkkaat.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu vankka ammattitaito Mig/Mag hitsauksesta. Puikko-hitsaustaito katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa perheyrityksessä. Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 03.07.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin