Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Maanrakennustyöntekijä

Etsimme maanrakennusalalla toimivalle asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Seinäjoelle.

Etsimme tehtävään tunnollista ja oma-aloitteista työntekijää. Voit olla aikaisempaa työkokemusta, (esim. kaivinkoneen perämiehen tehtävistä) omaava alan ammattilainen tai työurasi alkuvaiheessa oleva maanrakennusalan tehtävistä aidosti kiinnostunut tekijä. Sinulla tulee olla hyvä fyysinen kuntoa sekä positiivinen ja ahkera asenne työtä kohtaan, sekä työturvallisuuskortti. Noudatat työelämän pelisääntöjä, olet tottunut tekemään töitä ja osaat toimia tiimissä.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 30.09.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin