Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Ilmoitusteksti

Haemme Vaasalaiselle asiakkaallemme tuotantotyöntekijää pakkaamoon ja linjastotyöskentelyyn kokoaikaiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa tuotannontyötehtävissä.

Etsimältämme henkilöltä löytyy asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työn tekoa kohtaan. Toivomme, että hakijalla on jo jonkin verran työkokemusta tuotannosta. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta erilaisten tuotantokoneiden käytöstä. Emme kuitenkaan edellytä alan työkokemusta, mutta se katsotaan hakijan eduksi. Toivomme, että sinulta löytyy työturvallisuuskortti, hygieniapassi eduksi.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille. Lähetä hakemus heti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Hakuaika päättyy: 22.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin