Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tilaustarjoilija

Etsimme Turun alueella toimivalle pitopalveluyritykselle tilaustarjoilijoita. Työ on keikkaluonteista ja painottuu yleensä viikonloppuihin. Työkeikat ovat pääasiassa Turussa ja lähikunnissa.

Työnkuvaan kuuluu tarjoilutehtävät erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Tehtävänä voi olla kattaus, astiahuolto, noutopöydän täyttö sekä tarjoilu.

Toivomme, hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja/tai ainakin jonkin verran kokemusta vastaavista tehtäväistä. Lisäksi toivomme reipasta asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, niin toimi mahdollisimman nopeasti.

Hae tehtävään osoitteessa www.vps.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 26.04.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin