Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kunnossapitoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Voit olla, joko kokenut tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, jolla on hieman aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa kone- ja metallialan perustutkinto niin automaation, kunnossapidon, kuin hitsaajan koulutusohjelmista. Sähkö- ja automaatio-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön tehtävän kannalta.

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Päivittäisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuolto tehtävät mekaanisten laitteiden parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä arvostetun yrityksen palveluksessa.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut kunnossapidon tekijä, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 23.04.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin