Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Hitsaustaitoinen Metallimies

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Hitsaustaitoista Metallimiestä.

Hakijalta odotamme metallialan koulutusta ja kokemusta alan töistä. Osaamista mig- ja puikkohitsauksesta, materiaalina pääasiassa musta rauta, mutta myös kokemusta muista metallialan töistä, mm. sahaus ja poraus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 28.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin