Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Jakeluautonkuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme vakavaraiselle ja asiantuntevalle kuljetusalan asiakkaallemme kokoaikaista BC-kortillista jakeluautonkuljettajaa Vantaalle määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuusta elokuun loppuun. Työt voi aloittaa myös aiemmin. Työ pitää sisällään mm. rullakoiden kuljettamista.

Edellytämme hakijalta pääkaupunkiseudun tuntemusta, asiakaspalvelutasoista suomen kieltä, voimassaolevaa ammattipätevyyttä sekä digipiirturikorttia.

Palkkaus AKT:n työehtosopimuksen mukaan.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.30 puh. 09 6844 3124/ 09 6844 3122.

Soita ja tiedustele lisää paikoista! Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme.

Hakuaika päättyy: 27.04.2018

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin