Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kokooja (metalliteollisuus)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä metallialan kokoonpanotehtäviin. Työssä käytetään paineilmatyökaluja poraukseen ja ruuvaukseen. Metallialan koulutus on hakijoille eduksi. Työpaikka sijaitsee Salon keskusta-alueen ulkopuolella. Kokoonpanotyötä tehdään sekä yhdessä että kahdessa vuorossa, vuorotyövalmius on eduksi. Mahdollisuus pidempikestoiseen työhön!

Täytä hakemuslomake oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 26.03.2018

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin