Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

HR-harjoittelija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima yritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme HR-harjoittelijaa Helsingin toimipisteeseemme ydinkeskustaan. Harjoittelun kesto on noin 5 kuukautta riippuen esim. koulutusohjelmastasi. Harjoittelun ajankohdasta voimme sopia, mutta toivomme mahdollisuutta aloittaa vielä kesä-heinäkuun aikana.

HR-harjoittelija toimii yrityksen eri alojen henkilöstökonsulttien alaisuudessa. Pääset vaikuttamaan rekrytointiprosessin kaikkiin eri vaiheisiin aina asiakasneuvotteluista ja profiilin luomisesta rekrytointiin ja työsopimusten laatimiseen. Saat kokemusta lukuisista eri toimialoista, joten voit syventää omaa HR-osaamistasi. Työntekijät ovat meille yhtälailla asiakkaita, joten ymmärrät heidän tärkeyden yrityksellemme. Voit suorittaa harjoittelun myös osana esim. AMK-koulutusta.

Odotamme aitoa kiinnostusta rekrytointiin, henkilöstöjohtamiseen, eri toimialoihin sekä työehtosopimuksiin. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sinulle ei tuota ongelmia käyttää Office-ohjelmistoa päivittäin. Koska kyseessä on harjoittelu niin tehtävät ja toimenkuvasi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökoordinaattori Maija Laivo p. 040 867 0450/ maija.laivo@vps.fi arkisin klo 10.00-16.00. Huom! Emme ota haussa huomioon sähköpostihakemuksia. Täytäthän hakemuksemme osoitteessa www.vps.fi. Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus syventää henkilöstöjohtamisen osaamistasi!

Hakuaika päättyy: 31.07.2018

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin