Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kaasuasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä Kaasuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan työtehtäviin kuuluvat asiakkaan luona sekä toimipisteessä tehtävät pääasiassa kaasu- ja nestekaasulaitteiden asennus- ja huoltotyöt, sekä laitteiden kuljetus.

Etsimme asentajaa, joka on toiminut vastaavissa tehtävissä myös aiemmin, ja pystyy työskentelemään myös itsenäisesti. Aiempi kokemus alalta ei kuitenkaan ole ehdoton vaatimus, vaan se on mahdollista myös

oppia tekemällä töitä yhdessä kokeneen asentajan kanssa.

Asiakaspalvelu on tärkeä osa työtä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus taitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta. Tärkeintä on hyvä työmoraali ja halu oppia uutta. Työ on toisinaan myös fyysisesti raskasta, joten hyvä peruskunto on eduksi. Hakijalta edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Kaikenlainen tekninen osaaminen on myös eduksi.

Työssäsi tulet tekemään esivalmisteluja yrityksen työpajalla Ylöjärvellä, ja liikkumaan yrityksen eri työkohteissa ympäri Suomea.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, ja työt alkavat oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 27.03.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin