Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Taloushallinnon harjoittelija/assistentti

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme taloushallinnon työharjoittelijaa/assistenttia omaan pääkonttoriimme taloushallinnon tiimiimme. Monipuolisiin työtehtäviisi pääasiallisesti kuuluvat mm. laskutus ja työtuntien käsittely. Lisäksi myyntireskontran hoito, postitus, sisäinen raportointi, palkanlaskennan avustaminen, yleiset toimistotehtävät sekä asiakaspalvelu puhelimitse ovat osana toimenkuvaasi. Tehtäväsi ja vastuusi määräytyy osaamisesi mukaan.

Tehtävä alkaa huhtikuun aikana. Olemme joustavia aikataulusi suhteen. Työsuhde/-harjoittelu on aluksi viisi kuukautta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta ja hyviä matemaattisia valmiuksia, Aditron Personec W- ja/tai Finagon Tikon-ohjelmistotuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että vahvoihin ominaisuuksiisi kuuluvat tarkkuus ja huolellisuus myös hektisinä päivinä ja sinulla olisi aina aktiivinen ote työntekoon. Arvostamme tarkkaa ja rauhallista työotetta!

Tehtävä soveltuu erinomaisesti esim. ammattikorkeakoulun työharjoitteluksi ja toivomme myös, että sinulla olisi mahdollisuus jatkaa yrityksessämme harjoittelun jälkeen esim. osa-aikaisena opintojesi ohessa.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Fennia-korttelissa.

Puhelintiedustelut arkipäivisin 10:00-15:00 puh. 09 6844 3122 tai ari.virtanen@vps.fi

Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 25.03.2018

Ari Virtanen, ari.virtanen@vps.fi,Puh. 0505471385

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin