Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

CNC-Koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-Koneistajaa työskentelemään työstökeskuksella, jossa Mazak ohjausjärjestelmä. Koneessa on WINCAM-esiohjelmointi, mutta eduksi katsomme, jos tekijä voi myös itse hoitaa ohjelmoinnin.

Etsimämme henkilö on ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka sitoutuu tehtäviinsä ja haluaa kehittyä työssään. Sinulla tulee olla kokemusta vastaavasta työstä sekä asenteesi on kunnossa.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseen palvelukseen.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta.

Hakuaika päättyy: 27.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin