Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

CNC-Koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-Koneistajaa työskentelemään työstökeskuksella, jossa on Heidenhain-ohjausjärjestelmä.

Koneessa on WINCAM-esiohjelmointi, mutta eduksi katsomme, jos tekijä voi myös itse hoitaa ohjelmoinnin, sekä kokemuksen Fanuc-ohjausjärjestelmän käytöstä.Työstettävät kappaleet ovat vaativia yksittäiskappaleita tai piensarjoja. Valmistettavien kappaleiden koot vaihtelevat 1m-5,5m välillä ja kappaleiden paino 200 kilosta reiluun 20 tonniin.

Etsimämme henkilö on ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka sitoutuu tehtäviinsä ja haluaa kehittyä työssään. Sinulla tulee olla kokemusta vastaavasta työstä sekä asenteesi on kunnossa.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseen palvelukseen.

Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy: 03.07.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin