Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lumityöntekijöitä talvikaudeksi 2018-2019

Valmistaudumme tulevaan talveen ja etsimme asiakasyrityksellemme reippaita, luotettavia ja oma-aloitteisia käsilumityöntekijöitä talvikaudeksi 2018-2019.

Töitä on tarjolla lumitilanteen ja lumisateiden mukaan. Työpäivät sijoittuvat yleensä arkipäiville, mutta joskus töitä on myös viikonloppuisin. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti aamuyöhön tai varhaiseen aamuaikaan. Työ vaatii intoa ja valmiutta lähteä työvuoroon melko lyhyellä varoitusajalla.

Töitä tehdään pareittain ja työkohteiden välillä liikutaan pääsääntöisesti yrityksen autolla. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähiympäristössä.

Arvostamme reipasta työotetta ja hyvää työnjälkeä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Vähälumisen talven sattuessa, voit halutessasi olla mukana myös muissa VPS:n kautta tulevissa työmahdollisuuksissa.

Lisätietoja voit tiedustella VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta, arkisin klo 9-16 puh. 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 26.10.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin