Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Timanttivaijerisahaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla. 

Timanttivaijerisahaaja (2) Etelä-Suomi

Timanttivaijerisahaaja käyttää vaijerisahaa, jota käytetään kivilohkareiden leikkaamiseen kalliosta. Vaijerisahat ovat suuria koneita ja timanttitäytetyt pisarat vaijereissa leikkaavat marmoria, graniittia ja muita samanlaisia kiviä. Tehtävään perehdytetään.

Vaijerisahan käyttäjät ovat myös vastuussa koneen perus ylläpidosta ja turvatoimista. Mahdollisuus jatkuvaan työsuhteeseen Toimi ripeästi, paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Tarvittaessa työhön koulutetaan.

Työ on kohteesta riippuen tarvittaessa1-, 2- tai 3-vuorotyötä.

Kone : Atlas Copco, Speedcut 100

Sinulta edellytetään: Työ vaatii tekijältään keskittymistä käsillä olevaan työhön ja sen suorittamista tehokkaasti. Huolellisuus, tarkkaavaisuus, nopeat refleksit ja kovaan työhön paneutuminen ovat muutamia tekijältään vaadittavia ominaisuuksia. Hakijan tulee puhua ainakin yhtä seuraavista kielistä; suomi, englanti, eesti tai venäjä.

Palkka: tes:n mukaan (maa- ja vesirakennus) ottaen huomioon aikaisempi kokemuksesi ja taitosi

Hakuaika päättyy: 17.12.2018

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin