Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tekninen myyjä

Muovitarvike Kuisma Oy on vuonna 1960 aloittanut monialainen perheyritys. Tarjoamme laadukasta palvelua niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille toimipisteissämme Salossa ja Somerolla. Teollisuuden toimintamme jakautuu neljään osaan: teollisuuden ja kodin tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, äänieristys ja levytyöstö.

Nyt etsimme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

muoviosaston myyjäksi Myllyojankadun toimipisteeseemme Saloon Meriniityn teollisuusalueelle.

Haemme henkilöä, joka ei arastele työhön tarttumista. Toimit osana myyntitiimiä, jossa tehtäviin kuuluvat niin myynti, tilaukset kuin myymälän ylläpitotyötkin.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi on halu oppia mahdollisimman paljon myytävistä tuotteista ja työkokemus soveltuvista kaupan tehtävistä. Haemme työntekijää tositarkoituksella ja tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Lisätietoja yrityksestämme nettisivuiltamme www.muovikuisma.fi. Hakemukset 31.1.2018 mennessä, hakulomake on täytettävissä osoitteessa www.vps.fi. Hakuun liittyvät kysymykset VPS Henkilöstöpalvelu Terhi Vainio tai Liisa Tuominen p. 02-527 8900.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Mikäli olet jo täyttänyt VPS Henkilöstöpalvelun sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi, sillä esivalinta tehdään antamiesi tietojen perusteella. Toimi nopeasti, haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 31.01.2018

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin