Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme maanrakennusalan asiakkaallemme ammattitaitoista kasettiauton kuljettajaa maa-aineksen ajoon. Työmaat sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella. Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä. Työmaat sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella. Ammattikuljettajan ammattipätevyys on oltava voimassa. Voimassa oleva tieturva- ja työturvakortti katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen ansioluettelosi. Lisätiedustelut arkisin klo 8-16 numerosta 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 21.01.2018

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin