Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Huoltoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on: "Valitsemme parhaat sinulle". Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Huoltoasentajaa Tampereelle.

Huoltoasentajana toimiessasi vastuullasi ovat mm. erilaisten tuotantolaitosten huolto- ja korjaustyöt, sekä ennakkohuoltotehtävät.

Hakijoilta odotamme jo aiemmin hankittua työkokemusta kunnossapidossa, sekä mekaanisen kunnossapidon ammattitaitoa. Asentajana olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen liikkuvaan työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi myös ryhmässä, ja olet halukas oppimaan uusia asioita.

Eduksi katsomme sähkö- ja automaatioalan osaamisen.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyö, mutta pätevällä tekijällä on erinomainen mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä

Hakuaika päättyy: 31.01.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin