Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Levytyöntekijä / Hitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Tampereelle Levytyöntekijää / Hitsaajaa. Työsi koostuvat erilaisista levytöistä, joissa materiaaleina ovat mm. RST- ja alumiinilevyt.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta, ja jonkin verran jo työn kautta hankittua kokemusta levytöistä, hitsaustaitoa ja levyn työstämisessä käytettävien koneiden perusosaamista. Tärkeintä on kuitenkin aito innostus alaan, sekä halu oppia uutta.

Kaikki aikaisempi työkokemus levytöistä tai metallialalta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle kokopäivätyötä ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut tästä, jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti pätevän henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 05.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin