Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Särmääjä / Metallityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Haemme asiakasyrityksellemme särmääjää / metallityöntekijää. Etsimällämme henkilöllä on jo työkokemusta särmäyksestä ja metallialan töistä.

Töitä tehdään pääasiassa Baykal merkkisellä särmäyskoneella, mutta pajalla on tarjolla myös paljon muuta tehtävää mm. hitsaamista ja plasmaleikkuuta jos taidot vain riittävät.

Hakijoilta odotamme:

- metallialan koulutusta ja/tai työkokemusta

- halua oppia uutta/ kehittyä alalla

- reipasta asennetta ja luotettavuutta

Työ sopii hyvin niin kokeneelle ammattilaiselle, kuin nuorelle uransa alussa olevalle lupaukselle. Tarjoamme työtä vakavaraisesta metallialan yrityksestä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittää itseäsi. Reippaalle tekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde ja mahdollisuus vakituiseen.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy: 18.12.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin