Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Levyseppähitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Levyseppähitsaajaa.

Työskentelet erilaisten hitsaus- ja levytöiden parissa kappaleiden valmistuksessa. Hitsaus materiaalina on lähinnä musta rauta ja hitsaus MIG:llä, vahvuuksina 4-20mm. Lisäksi käytät työssäsi levyn työstämiseen tarkoitettuja työkoneita, mm. kanttikonetta ja levyleikkureita.

Hakijoilta odotamme soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta, ja valmiutta sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme:

- monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän

- mahdollisuuden pitkäaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen

- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi

Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 18.12.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin