Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Särmääjä - Hitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle särmääjää/hitsaajaa. Edellytämme, että työasenteesi on kohdallaan ja olet kehitysmyönteinen sekä motivoitunut uuden oppimiseen. Sinun ei välttämättä tarvitse vielä olla alan kokenut konkari, voit olla alan ammattitutkinnon suorittanut, jonkin verran jo työkokemusta hankkinut ja alasta aidosti kiinnostunut tekijä.

Työnkuvaan kuuluu särmäys- ja hitsaustehtävät. Hitsauksessa menetelmänä MIG, ja särmäyksessä käytössä Amada ja Finn-Power.

Hakijalta odotamme:

-Soveltuvaa koulutusta

-Hitsaus- (Mig) ja särmäystaitoa

-Hyvää työmotivaatiota

-Halua oppia uutta

-Huolellisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme sinulle:

-Monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan

-Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa osaamistasi

-Tarvittaessa perehdytyksen tehtävään.

Työ alkaa aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvän tekijän on mahdollisuus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 27.11.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin