Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Metallityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Monitaitoista Metallimiestä.

Työtehtäviin kuuluu erittäin monipuoliset ja vaihtelevat metallialan työt mm. hitsausta, särmäystä ja kokoonpanoa. Tässä työssä pääset käyttämään laajasti taitojasi, sekä varmasti myös oppimaan jotain uutta.

Sinulla on metallialan koulutus ja jonkin verran jo hankittua työkokemusta, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hoidat työsi aina huolellisesti alusta loppuun, ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pääasia että sinulla on motivaatio ja asenne kohdillaan.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy: 27.11.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin