Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Hitsaustaitoinen asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Hitsaustaitoista asentajaa. Tehtäväsi koostuvat erilaisten teräs- ja rautarakenteiden hitsauksista pajalla, ja niiden paikoilleen asennuksista kentällä - asiakkaan luona. Pääasia on, että motivaatiosi ja asenteesi työntekoa kohtaan on kohdallaan.

Hakijalta odotamme

- MIG-hitsaustaitoa

- Työkokemusta metallialan töistä

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille. Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 19.02.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin