Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Karusellisorvaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista koneistajaa Karusellisorvin käyttäjäksi.

Asiakkaamme on Tampereella toimiva, pitkät perinteet omaava ja vakavarainen metallialan yritys. Yrityksen toiminnan kulmakivinä ovat luotettavuus, tuotteiden korkea laatu, tehokkaat työstömenetelmät ja ammattitaitoinen henkilökunta. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä sorvarilla erinomainen mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Hakijalta odotamme:

- Kokemusta sorvauksesta

- Fanuc-ohjauksen käyttökokemusta ja ohjelmointitaitoa

- Kuvienlukutaitoa

- Ahkeraa asennetta

Mikäli olet etsimämme ammattilainen, jätä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä

Hakuaika päättyy: 20.04.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin