Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Asiakaskontaktoija/Buukkaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Asiakaskontaktoija/Buukkaaja

Haemme tunnetun suomalaisen vaatetusalan asiakkaallemme osa-aikaista tapaamisten buukkaajaa. Teet asiakaskontaktointia tavoitteenasi buukata tapaamiskäyntejä asiakkaamme myyntiedustajille. Työaika on liukuva (aloitus 09:00-11:00) ja viikoittainen työaika 20-24h. Työpäivät voit valita ma-pe ja voit itse vaikuttaa päivittäisiin työtuntimääriin. Teet töitä asiakkaamme toimipisteestä Helsingin Arabianrannasta käsin. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palkka on tuntiperusteinen (kaupanalan TES), mutta maksamme myös erittäin hyvän bonuksen per sovittu asiakaskäynti. Palkkaus on alan yksi kilpailukykyisimmistä. Työ alkaa viimeistään 10.8.2018 ja kestää vähintään lokakuun puoliväliin. Työ jatkuu mahdollisesti pidempään. Aikaisempi kokemus puhelimitse tehtävästä tapaamisbuukkauksesta on etu. Asiakkaan tunnettu brändi sekä oikea asiakaskohderyhmä auttavat pääsemään onnistuneisiin tuloksiin. Tarvitset kuitenkin hyvän motivaation, rohkeutta, olet sanavalmis sekä sinnikäs! Opastus ja koulutus järjestetään tehtävään.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.30 puh. 09 6844 3122 tai ari.virtanen@vps.fi

Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 29.07.2018

Ari Virtanen, ari.virtanen@vps.fi,Puh. 0505471385

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin