Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lounaskahvila-Grillimyyjä

Etsimme asiakasyrityksellemme hygieniapassin omaavaa LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄÄ Kemi-Tornio talousalueelle.

Toivomme Sinulla olevan alan työkokemusta ja cateringalan koulutus. Eduksi lasketaan kokin koulutus tai kokemus lounasruokien valmistamisesta. Olethan reipas ja tunnollinen sekä pidät asiakaspalvelusta. Työnkuvaan kuuluu grillituotteiden valmistus, myynti sekä lounastuotteiden esillelaitto sekä muut alaan kuuluvat työtehtävät. Joustavuus työaikojen suhteen välttämätöntä. Työaika ajoittuu klo 8.00 - 20.00 väliselle ajalle.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi pätevä henkilö kyseiseen tehtävään täytä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.05.2018

Asko Pietarila, asko.pietarila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin