Tuontantotyöntekijä (metalli)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Keminmaahan tuotantotyöntekijää alumiiniovien ja -ikkunoiden valmistukseen. Työtehtäviin kuuluvat tuotannon eri vaiheet mm. erilaisten alumiinirakenteiden kokoaminen (julkisivut, ovet, ikkunat yms). Työsuhde ainakin alkuun määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai muista tuotannon/kokoonpanon tehtävistä. Olethan kätevä käsistäsi ja suhtaudut työhön positiivisella asenteella.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0401458035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back