Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Oletko motivoitunut työntekijä, ja etsit fyysistä kuntoa kasvattavaa duunia?

Haemme ahkeria ja täsmällisiä keikkatyöntekijöitä muuttoalalle pääkaupunkiseudulle. Pääset työskentelemään kaikilla muuttoalan asiakkaillamme, taaten vaihtelevat työympäristöt ja -päivät, kollegat sekä työtehtävät. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, ja enemmistö keikoista tehdään Helsingin sisällä. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen osa-aikainen työ tai opiskelu ei ole ongelma. Työpäivien pituudet vaihtelevat muutamasta tunnista koko päivän kestäviin keikkoihin. Maksamme aina viikoittain palkan.

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä. Tässä työssä pääset kehittämään kuntoasi, asiakaspalvelutaitojasi sekä osaamistasi hektisessä työympäristössä.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme!

Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-15.00. puh. 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 20.09.2019

Susanna Kokko, susanna.kokko@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back