Palvelutiskimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

PALVELUTISKIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Merilapin alueelle palvelutiskimyyjää noin 30h/vko määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu myynti- ja tuote-esittelytyötä kaupan palvelutiskillä sekä tilanteen mukaan työskentely muilla elintarvikeosastoilla.

Odotamme hakijoilta Iloista ja reipasta palveluasennetta sekä hyvää työmotivaatiota ja valmiutta työskennellä joustavasti kaupan aukioloaikojen mukaan. Eduksesi on aikaisempi kokemus palvelutiski-, tuoretuote- tai keittiöalan työtehtävistä. Valittava henkilö saa hyvän perehdytyksen tulevaan työhönsä. Hakijoilta edellytetään hygieniapassia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Oletko etsimämme henkilö? Hakemuksen voit täyttää Internet -sivuillamme www.vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 25.04.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back