Kotisiivooja, keikkatyö

Etsimme asiakasyrityksillemme Ouluun KOTISIIVOOJIA keikkatöihin. Keikkatyöntekijänä voit itse määritellä minä päivinä olet käytettävissä. Työ sopii siis hyvin esim. opiskelun tai toisen työn ohelle. Työkeikat ajoittuvat arkisin klo 7-17 välille.


Etsimme reipasta ja iloista persoonaa, joka on tottunut tehokkaaseen työskentelyyn ja laadukkaaseen työn jälkeen. Työ on myös asiakaspalvelutyötä joten toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja suomenkielen taitoa.


Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kotisiivouksessa työskentelystä ja/tai alan koulutusta. Töitä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa. Työssä tarvitset omaa autoa, sillä työkohteissa liikutaan pääsääntöisesti omalla autolla. Kohteiden välisistä matkoista korvaamme kilometrit verottajan ohjeistuksen mukaisesti.


Tarjoamme sinulle paikan mukavassa porukassa ja vaihtelevan työn, jossa pääset mukaan luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Tehtävän palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.


Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-14:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 26.05.2024

Submit application | Privacy Policy

Back