Rakennustyöntekijöitä (30 paikkaa)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme korjausrakentamisen ammattilaisia Vantaalle. Voit olla joko vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä, kunhan sinulla on hyvä asenne työntekoa kohtaan. Työ on kokopäivätyötä ja kestää vähintään puoli vuotta.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksi tulityökortin sekä aikaisemman kokemuksen rakennusalan töistä. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Täytä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi tai laita sähköpostia osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Soita ja tiedustele lisää avoimista työpaikoistamme p. 040 582 1001.

Hakuaika päättyy: 25.08.2019

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Submit application | Privacy Policy

Back